Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği olduğunu görmek

Rüyada su çiçeği olduğunu görmek

Rüyada su çiçeği olduğunu görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su çiçeği olduğunu gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada çiçek sulayan birini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeği suya koymak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada su ve çiçek görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeklere su dökmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek büyük zararlara uğrayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada suyun üstünde çiçek görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments