Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş su görmek

Rüyada kurumuş su görmek

Rüyada kurumuş su görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş su gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada kurumuş su görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek çalışmalarının karşılığını alacağına, lüks içinde olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş erik ağacı görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına delalettir.

Rüyada kurumuş mısır görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çalı görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments