Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş çiçeği sulamak

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlerinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş toprak sulamak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş çiçek görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işarettir.

Rüyada çiçek ekmek sulamak tatsız sözlerin de unutulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments