Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş çiçek görmek

Rüyada kurumuş çiçek görmek

Rüyada kurumuş çiçek görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçek gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada kurumuş çiçek görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, rahatsızlık duyulacağına işarettir.

Rüyada kurumuş kavak ağacı görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments