Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş çamaşır görmek

Rüyada kurumuş çamaşır görmek

Rüyada kurumuş çamaşır görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, zafer elde edileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, kendini bunu başaracağına alamet eder.

Rüyada kurumuş çamaşır gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada kurumuş çamaşır toplamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, işlerin günden güne artacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada kurumuş çamaşır görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş bataklık görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kurum başkanı görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurum görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine inanılır.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş şelale görmek anne baba duası alacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş kan görmek problemlerinin biteceğine, karanlığın biteceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments