Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş şelale görmek

Rüyada kurumuş şelale görmek

Rüyada kurumuş şelale görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, alim ve bilge insan olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada kurumuş şelale gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada kurumuş şelale görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şelalede yıkanmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına inanılır.

Rüyada şelalenin altından geçmek mutlu günler göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine yorulur.

Rüyada şelaleye düşmek insanları hak yoluna çağıracağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada denizde şelale görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelale altında ıslanmak gönül işlerinin hareketleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada şelale sesi duymak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye bakmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments