Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş patlıcan görmek

Rüyada kurumuş patlıcan görmek

Rüyada kurumuş patlıcan görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, giden birinin geri döneceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kurum görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kurumuş kayısı görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş tütün görmek güzel ve önemli işler yapacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş havuz görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ekmek görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Rüyada kurumuş limon görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments