Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurum başkanı görmek

Rüyada kurum başkanı görmek

Rüyada kurum başkanı görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sevinileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kurum başkanı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Rüyada kurum başkanı görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanına misafir olmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek gelirin tükeneceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parti genel başkanını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments