Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ekmek

Rüyada kurumuş ekmek

Rüyada kurumuş ekmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yükünün hafifleyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş ekmek gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada kurumuş ekmek görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş ekmek bol hayır duası alınacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada başka kuruma atanmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kurumuş toprak görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, farklı kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada devlet kurumu görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş el görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş dudak görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada kurumuş incir görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rızkının azalacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments