Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş havuz görmek

Rüyada kurumuş havuz görmek

Rüyada kurumuş havuz görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, istediği başarıya kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kurumuş havuz gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Rüyada kurumuş havuz görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş toprak sulamak birçok dedikoduya maruz kalacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş tarla görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş çiçek görmek bazı sırların açığa çıkacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş papatya görmek engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet eder.

Rüyada baca kurumu temizlemek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak verimli işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments