Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurum değiştirmek

Rüyada kurum değiştirmek

Rüyada kurum değiştirmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurum değiştirmek gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada kurum değiştirmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş mısır görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek bol kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş tütün görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına yorulur.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet kurumu görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işarettir.

Rüyada kurumuş incir görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments