Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet kurumu görmek

Rüyada devlet kurumu görmek

Rüyada devlet kurumu görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada devlet kurumu gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Rüyada devlet kurumu görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada birinden kurumuş gül almak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş çeşme görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş buğday görmek küfürlü söze, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kurum görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş orman görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kurum görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments