Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruan okunan yere gitmek

Rüyada kuruan okunan yere gitmek

Rüyada kuruan okunan yere gitmek maddi zararını karşılayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zor günlerden geçeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek küslükleri gidereceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okunan yere gitmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, işlerin kapanacağına alamet eder.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek darlık içine düşeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada oğluyla hacca gitmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments