Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruan okunan eve gitmek

Rüyada kuruan okunan eve gitmek

Rüyada kuruan okunan eve gitmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, doğru olanı seçeceğine delalettir.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek insanların alım gücünün azalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Rüyada kuran okunan yere gitmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada okumaya gitmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada ezan okunurken camiye gitmek üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğluyla hacca gitmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments