Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, her zaman şükür içinde olacağına, işinin ehli olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, şansının hep açık olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun mahrem yerini gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin mahrem yerini görmek diplomalarının artacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin mahrem yerini görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek mahrem yerini görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments