Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okunan yere gitmek

Rüyada kuran okunan yere gitmek

Rüyada kuran okunan yere gitmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, işsizseniz işe gireceğinize, rahat edeceğine, ferahlayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada kuran okunan yere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada kuran okunan yere gitmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okumaya gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, tamamlanmadan kalacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada kuran okuyanı görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan hoca görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine kuran okutmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada birinin kuran okumasını görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, engellerden kurtulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments