Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yaprak toplamak

Rüyada kuru yaprak toplamak

Rüyada kuru yaprak toplamak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, maneviyatının çökeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada kuru yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada kuru yaprak toplamak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru yaprak görmek kazancını iki kat arttıracağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuru yaprak temizlemek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, ana baba dualarının alınacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağdan yaprak toplamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada dökülen yaprakları toplamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yaprak toplamak kısa süre içinde engelleneceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments