Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülen yaprakları toplamak

Rüyada dökülen yaprakları toplamak

Rüyada dökülen yaprakları toplamak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yeni kararlar alınacağına, iyilik bulacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dökülen yaprakları toplamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Rüyada yeşil yaprak toplamak kısmetlerin azalacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz yaprağı toplamak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, dünya mallarının çoğalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı toplamak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yaprak toplamak sağlığından olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada sarı yaprak toplamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments