Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağdan yaprak toplamak

Rüyada bağdan yaprak toplamak

Rüyada bağdan yaprak toplamak aydınlık bir döneme girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağdan yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Rüyada bağda yaprak toplamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Rüyada bağdan yaprak toplamak bir bebek sahibi olunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Rüyada bağ yaprağı toplamak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bağ yaprağı görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağ yaprağı görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada bağdan üzüm toplamak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yaprak toplamak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments