Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yaprak görmek

Rüyada kuru yaprak görmek

Rüyada kuru yaprak görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalet eder.

Rüyada kuru yaprak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada kuru yaprak toplamak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru yaprak temizlemek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru yaprak görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada asma yaprağı haşlamak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada etli yaprak sarması görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendi işinin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, çok sağlıklı olunacağına inanılır.

Rüyada ıhlamur yaprağı görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments