Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaprak toplamak

Rüyada yaprak toplamak

Rüyada yaprak toplamak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada ağaçtan yaprak toplamak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağını toplamak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağ yaprağı toplamak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut yaprağı toplamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret eder.

Rüyada ayva yaprağı toplamak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments