Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm satmak

Rüyada kuru üzüm satmak

Rüyada kuru üzüm satmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına işaret eder.

Rüyada kuru üzüm satmak gördüyseniz:

  • Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Rüyada kuru üzüm satmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada kuruyemiş satmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kuru fasulye satmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan satmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm satmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz üzüm satmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah üzüm satmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yaş üzüm satmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments