Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruyemiş satmak

Rüyada kuruyemiş satmak

Rüyada kuruyemiş satmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kindar olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada kuruyemiş satmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru fasulye satmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuru soğan satmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kuruyemiş satmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kuru üzüm satmak bazı ortak işlere gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret eder.

Rüyada takim elbise satmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda bişey satmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada rakı satmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Rüyada dana satmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments