Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm satmak

Rüyada üzüm satmak

Rüyada üzüm satmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm satmak gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Rüyada yaş üzüm satmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yeni fırsatlar sunulacağına inanılır.

Rüyada üzüm satmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret eder.

Rüyada siyah üzüm satmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm satmak güzel günler geçireceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm satmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik satmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Rüyada dergi satmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı biber satmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments