Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru soğan satmak

Rüyada kuru soğan satmak

Rüyada kuru soğan satmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan satmak gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Rüyada kuru soğan satmak helal ekmek yeneceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil soğan satmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine delalettir.

Rüyada patates soğan satmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan satmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan sökmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan satın almak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada çok kuru soğan görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments