Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm satmak

Rüyada siyah üzüm satmak

Rüyada siyah üzüm satmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kazancın sürekli artacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada siyah üzüm satmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Rüyada siyah üzüm satmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm satmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sıkılacağı bir haber almaya, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm satmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada yaş üzüm satmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz üzüm satmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulur.

Rüyada siyah zeytin satmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, güçten ve takatten düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kara üzüm görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, maddi zararın büyük olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments