Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş üzüm satmak

Rüyada yaş üzüm satmak

Rüyada yaş üzüm satmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, adının ülke dışında yayılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada yaş üzüm satmak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada yaş üzüm satmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm satmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz üzüm satmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm satmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, başına türlü işler geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah üzüm satmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yaş üzüm yemek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz yaş üzüm görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaş kara üzüm görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments