Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye satmak

Rüyada kuru fasulye satmak

Rüyada kuru fasulye satmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye satmak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada kuru fasulye satmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye satmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, ailesini utandırmayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye satmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, parasının azalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments