Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm dağıtmak

Rüyada kuru üzüm dağıtmak

Rüyada kuru üzüm dağıtmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kalben çok rahat edileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kuru çay dağıtmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada kuru pasta dağıtmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çok hayırlı haberler alacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir dağıtmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm dağıtmak hem de çok üzüleceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bekârlığına da veda edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments