Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru pasta dağıtmak

Rüyada kuru pasta dağıtmak

Rüyada kuru pasta dağıtmak hedeflerine yaklaşacağına, aradığı kişiyi bulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mutluluğunun da artacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, mevkie edineceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada kuru pasta dağıtmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada kuru pasta dağıtmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret eder.

Rüyada pasta börek dağıtmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada pasta kesip dağıtmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada pasta dağıtmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet eder.

Rüyada yaş pasta dağıtmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru çay dağıtmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir dağıtmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments