Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru çay dağıtmak

Rüyada kuru çay dağıtmak

Rüyada kuru çay dağıtmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada kuru çay dağıtmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada kuru çay dağıtmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada kalabalığa çay dağıtmak istihdam edeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafirlere çay dağıtmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi gücünün azalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay şekeri dağıtmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir dağıtmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments