Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm dağıtmak

Rüyada siyah üzüm dağıtmak

Rüyada siyah üzüm dağıtmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, itibarını zedeleyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet eder.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalettir.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada üzüm dağıtmak başarılarının devam edeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil üzüm dağıtmak yüceltileceği sözler duyacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah üzüm ayıklamak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, borçlanıp, hasta olacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada siyah üzüm suyu içmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş siyah üzüm görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments