Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil üzüm dağıtmak

Rüyada yeşil üzüm dağıtmak

Rüyada yeşil üzüm dağıtmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil üzüm dağıtmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil üzüm dağıtmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak güzellik ve hayır geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hak yemeyeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada üzüm dağıtmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin dağıtmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil elma dağıtmak arzularınızın gerçekleşeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil erik dağıtmak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm aldığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments