Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana satmak

Rüyada tarhana satmak

Rüyada tarhana satmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tarhana satmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamanın yeni yollarını bularak veya yaklaşımınızı değiştirerek alışılmışın dışında şeyler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada tarhana satmak bir daha kopmayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada kuru tarhana görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kolaylığa kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada un tarhanası görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana ovalamak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sütlü tarhana görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru tarhana yemek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorba yapmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments