Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yaptığını görmek

Rüyada tarhana yaptığını görmek

Rüyada tarhana yaptığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana yaptığını gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada sütlü tarhana görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, işlerinden feragat edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada birinden tarhana almak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işarettir.

Rüyada tarhana görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada toz tarhana görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana firiği görmek kafasının karışacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada tarhana çorbası dökmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments