Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan ısırmak

Rüyada soğan ısırmak

Rüyada soğan ısırmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, parasının ve makamının artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada soğan ısırmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Rüyada soğan ısırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan ısırmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, şansın yüze güleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan yemek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan aldığını görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet eder.

Rüyada soğan suyu görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada patates soğan görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada soğanı toprağa gömmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalettir.

Rüyada soğan aldığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments