Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek harmanı görmek

Rüyada mercimek harmanı görmek

Rüyada mercimek harmanı görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada mercimek harmanı gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Rüyada mercimek harmanı görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Rüyada harman görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet eder.

Rüyada harmanda buğday görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Rüyada nohut harmanı görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada harmanı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ekin harmanı görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada harman kaldırmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin harman etmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments