Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu mercimek

Rüyada kurtlu mercimek

Rüyada kurtlu mercimek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, doğru kararların alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu mercimek gördüyseniz:

  • Yeni kültürler, felsefeler, spiritüel aktiviteler veya kişisel gelişim çalışmaları kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürmenize yardım edebilir.

Rüyada kurtlanmış mercimek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu mercimek görmek sıkıntıların son bulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu mercimek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ mercimek görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments