Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru mantı görmek

Rüyada kuru mantı görmek

Rüyada kuru mantı görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine inanılır.

Rüyada kuru mantı gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada kuru mantı görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, anne baba duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada mantı bükmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada mantı haşlamak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çok zarar göreceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolma mantı görmek hileye, fesada bulaşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş mantı görmek esenlik içinde olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mantı yemek görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada mantı börek görmek kişinin gönlünü alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments