Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı börek görmek

Rüyada mantı börek görmek

Rüyada mantı börek görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.

Rüyada mantı börek gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada mantı börek görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada mantı yapıldığını görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, onların başarıları ile övüneceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantı yapanı görmek günahların af olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret eder.

Rüyada etli mantı yemek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı yedirmek terfi edeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada birinin mantı yediğini görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmemiş mantı görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı açtığını görmek haneye dertlerin gireceğine , kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments