Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havan mermisi görmek

Rüyada havan mermisi görmek

Rüyada havan mermisi görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada havan mermisi gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada havan mermisi görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak havanı görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada havanın karanlık olduğunu görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Rüyada havanın ısındığını görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalet eder.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, daha çok iş yapacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada havanın karardığını görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments