Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mermi görmek

Rüyada boş mermi görmek

Rüyada boş mermi görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, imkânlarının azalacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulur.

Rüyada boş mermi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Rüyada boş mermi kovan görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boş mermi görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş mermi kovanı görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Rüyada kurşun mermisi görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah mermi görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermi yutmak güzel huylarının değişeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada havan mermisi görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada şarjöre mermi koymak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments