Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruyemiş ikram etmek

Rüyada kuruyemiş ikram etmek

Rüyada kuruyemiş ikram etmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kuruyemiş ikram etmek gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kuruyemiş ikram etmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru pasta ikram etmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Rüyada kuru incir ikram etmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Rüyada şeker ikram etmek pek çok fırsatı kaçıracağına, işlerinin bir anda bozulacağına, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ köfte ikram etmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, elinin darlaşacağına işarettir.

Rüyada balık ikram etmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kurabiye ikram etmek hayatında yeni ufuklar açacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada nescafe ikram etmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments