Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun çıkardığını görmek

Rüyada kurşun çıkardığını görmek

Rüyada kurşun çıkardığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Rüyada kurşun çıkardığını gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Rüyada kurşun çıkardığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine kurşun sıkmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işarettir.

Rüyada sarı kurşun görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada havaya kurşun sıkmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada karnına kurşun yemek hayatın rüya sahibine güleceğine, mekân değiştireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak ölmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak ferah bir eve geçileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada kurşun sesi duymak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments