Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru haşhaş görmek

Rüyada kuru haşhaş görmek

Rüyada kuru haşhaş görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru haşhaş gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Rüyada kuru haşhaş görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada haşhaşlı ekmek almak çeşitli avantajlar elde edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Rüyada haşhaşlı börek yemek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı börek görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı çörek görmek huzursuzlukların sona ereceğine, eskisinden de iyi olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada haşhaş çiçeği görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments