Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaşlı börek yemek

Rüyada haşhaşlı börek yemek

Rüyada haşhaşlı börek yemek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, moralin bozulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı börek yemek gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada haşhaşlı börek yemek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada haşhaşlı börek görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşhaşlı ekmek yemek adının ülke dışında yayılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaş yemek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada haşhaş tohumu görmek lüks, konfor içinde olacağına, kazançlı işler yapacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah haşhaş görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşhaş görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments