Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaşlı börek görmek

Rüyada haşhaşlı börek görmek

Rüyada haşhaşlı börek görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşhaşlı börek gördüyseniz:

  • Olayları doğru şekilde karşılayabilmek için hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada haşhaşlı börek görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yaptığı işte sivrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı börek yemek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Rüyada haşhaş ekmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Rüyada haşhaşlı çörek görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulur.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada siyah haşhaş görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ağız tadının bozulmayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments