Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaşlı çörek görmek

Rüyada haşhaşlı çörek görmek

Rüyada haşhaşlı çörek görmek çocuk sahibi olunacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, akıllı adımlar atacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada haşhaşlı çörek gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada haşhaşlı çörek görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada haşhaşlı börek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada yeşil haşhaş görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, düşman malından yemeye, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada haşhaşlı börek yemek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments