Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaş çiçeği görmek

Rüyada haşhaş çiçeği görmek

Rüyada haşhaş çiçeği görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, doğru bir karar verileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşhaş çiçeği gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada haşhaş çiçeği görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil haşhaş görmek rızkın ve kazancın artacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı ekmek yemek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada haşhaş almak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, patron koltuğunda oturacağına delalet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek almak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı börek görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaş ekmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments