Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaş ezmesi görmek

Rüyada haşhaş ezmesi görmek

Rüyada haşhaş ezmesi görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalettir.

Rüyada haşhaş ezmesi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, hayırlı haberler duyacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah haşhaş görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşhaş yemek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Rüyada haşhaşlı börek yemek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Rüyada haşhaşlı börek görmek işsiz ise işe gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil haşhaş görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezilmiş haşhaş görmek mal ve para biriktireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada haşhaş tohumu görmek dertlerin ve sorunların artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments